Küldetésünk: 

Vendégeinknek olyan finom és kiváló minőségű grillezett ételeket szeretnénk felszolgálni amilyet még soha nem ettek. Célunk, hogy a vendégeink örömmel meséljenek barátaiknak az ínycsiklandó ételeinkről, és hogy szívesen járjanak vissza hozzánk.

Ami nekünk fontos:

Az autentikusság:

Ételeinket indiai tandoori szakácsok készítik, akik mesterei a hagyományos tandoor kemencék használatának. Az indiai fűszerek és főzési módszerek széles körű ismeretével garantáljuk az általunk készített autentikus indiai ételek ízét!

Ízletes pizzáink hagyományos pizzakemencében készülnek a legjobb alapanyagokból.

Mexikói főzési módszerekben jártas szakácsaink autentikus fűszerekből készítik el mexikói ételeinket.

Az egészséges étkezés: 

Ételeinkhez csakis a legkíválóbb összetevőket használjuk. A legfinomabb falatok rengeteg egészséges összetevővel, különféle fűszerekkel és zöldségekkel. Kombináljuk a fontos élelmiszercsoportokat, és igyekszünk kizárni az egészségtelen elemeket.

Merjünk mások lenni:

Munkánkat szenvedéllyel és alapos odafigyeléssel párosítjuk, hogy egy egészséges és egyedi kulináris élményt nyújthassunk.

Helyi termelőktől való beszerzés:

A szükséges alapanyagokat igyekszünk a legközelebbi piacokról és kistermelőktől beszerezni.

Vendégeink: 

Kíváncsi helyiek vagy turisták, akik valami újat szeretnének megkóstolni.

Diákok, akik valami harapnivalót keresnek, vagy rendelnének maguknak valami ízleteset.

Éttermünk belseje, kényelmes ülőhelyket kínáló boxokkal, és hangulatos világítással.
Indiai, Mexikói és Olasz ételeket kínáló éttermünk, a Fusion Grill piros épülete az utcáról nézve.

Minőség

Először is, szeretnénk teljesíteni azt, amit a küldetésünkről szóló fejezetben leírtunk. Vásárlóink elvárják, hogy az ételek megfeleljenek az étlapon ígérteknek, megfelelően legyenek megfőzve és elkészítve, és megfelelő ízűek legyenek.

Tudjuk, hogy a reklám nagyon fontos egy vállalkozásnak, de mi csak akkor leszünk boldogok, ha vendégeink elégedetten távoznak és szívesen térnek majd vissza, vagy ajánlanak minket ismerőseiknek.

Helyszín

Mindössze 5-10 perc sétára vagyunk a híres Széchenyi tértől (Pécs városközpontja). De ha nincs kedved kimozdulni akkor házhoz is hozzuk ínycsiklandó ételeinket.

Kommunikáció.
Nekünk és munkatársainkak igazán fontos az udvariasság abban a pillanatban, hogy belép egy vendég az ajtón. Ugyanez az udvariasság megmarad a rendeléskor és az étteremben való tartózkodásuk teljes ideje alatt, beleértve az étel fizetését és az ajtón való távozást is.
hu_HU